На Київщині браконьєр виловив риби на 1,18 мільйона гривень: на місце події викликали поліцію

На річці Великий Супій виявлено незаконний вилов риби з мільйонними збитками

Київський рибоохоронний патруль виявив серйозне порушення правил рибальства на річці Великий Супій поблизу села Засупоївка, що в Бориспільському районі Київщини. Порушник, використовуючи підйомні пастки з човна, здійснював незаконний вилов риби. Сума збитків, завданих рибному господарству України, склала понад 1 187 000 гривень.

На місце інциденту була викликана слідчо-оперативна група поліції для проведення необхідних слідчих дій. Усі незаконні знаряддя лову та виловлені рибні ресурси були вилучені. Згідно з даними рибоохоронного патруля, громадянин виловив 747 сріблястих карасів та 2 окуні. 

Порушнику було складено адміністративний протокол, і наразі вирішується питання щодо його відповідальності за завдані збитки. 

“На громадянина складено протокол за ч. 4, ст. 85 КУпАП. На місце події викликалась СОГ даного територіального підрозділу поліції для проведення слідчих дій. Все вилучено СОГ”, - йдеться в повідомленні.

picture

Київський рибоохоронний патруль закликає громадян дотримуватися природоохоронного законодавства та відповідально ставитися до рибальства. У разі виявлення порушень, громадян просять негайно повідомляти про це на "гарячу лінію" за номером (099) 341 73 18.

Раніше “Коментарі” писали, що на річці Унава у Фастівському районі поліція затримала чоловіка, який незаконно ловив рибу, завдавши збитків на суму понад 311 тисяч гривень. Рибалка використовував заборонені сітки для лову риби.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися