Зеленський прокоментував російський удар по Києву

Зеленський про масований удар по Україні: "Це терор, який потрібно зупинити"

Президент України Володимир Зеленський різко відреагував на черговий масований удар, якого зазнав Київ та інші регіони країни. У своєму зверненні Зеленський назвав атаку "підлою" та "терористичною", закликавши міжнародну спільноту до рішучих дій для припинення агресії з боку Росії.

Після чергової масштабної атаки з боку Росії, що накрила ракетами та дронами "шахедами" Київ і інші регіони України, президент Володимир Зеленський виступив з екстреним зверненням до нації та міжнародної спільноти. Він наголосив, що ця атака стала однією з найбільших за останній час і в черговий раз підтвердила, що Росія цілеспрямовано руйнує критичну інфраструктуру та не зупиняється перед жертвами серед мирного населення.

“Багато пошкоджень в енергетиці. Але всюди, де є відключення електрики, вже тривають відновлювальні роботи. Ремонтні бригади працюватимуть цілодобово. Електрику – повернемо”, - зазначив президент

Зеленський підкреслив, що для того, щоб зупинити Росію, світ повинен вжити рішучих заходів. 

"Путін собі не зраджує: це хвора істота – всім уже давно зрозуміло. Але так само зрозуміло: він може робити тільки те, що світ йому дозволяє робити. Слабкість, недостатність рішень у відповідь живить терор. І кожен лідер, кожен наш партнер знає, які сильні рішення потрібні, щоб усю цю війну припинити, і припинити справедливо”, - йдеться в зверненні. 

Нагадаємо, що сьогодні вночі Україна знову зазнала масованої атаки, в якій ворог використав комбіновану стратегію із застосуванням ракет та дронів. Починаючи з третьої години ночі, Київ атакували численні ударні безпілотні літальні апарати, схожі на "Shahed". Однак завдяки швидкій реакції та злагодженій роботі сил протиповітряної оборони всі ворожі дрони були знищені ще на підступах до столиці.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися