Ракетний обстріл Києва: у метро сховалися понад 52 тисячі людей

Київ під обстрілом: тисячі людей знайшли захист у метро

Сьогодні, 26 серпня, під час чергової масованої ракетної атаки на Київ майже 52 000 людей знайшли прихисток на станціях столичного метрополітену. Серед них було 4500 дітей. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, під час повітряної тривоги київський метрополітен знову став надійним укриттям для мешканців столиці. Пасажири, які поспішали на роботу, батьки з дітьми, люди похилого віку, а також господарі з домашніми улюбленцями – усі вони знайшли безпечне місце на станціях підземки. 

Попри значну кількість людей, працівники метрополітену змогли забезпечити безперебійний рух поїздів та стабільну роботу станцій у режимі укриття. Це дозволило уникнути паніки та зберегти порядок на об'єктах метрополітену.

Після завершення повітряної тривоги станції метро відновили роботу у звичному режимі, а поїзди повернулися до звичайного графіку руху.

Рекомендації щодо безпеки у метрополітені під час повітряної тривоги

Під час повітряної тривоги важливо дотримуватись рекомендацій, які можуть зберегти життя та здоров'я:

1. Не затримуйтеся на виході з ескалаторів. Швидко переміщайтеся до середини платформи станції. Це допоможе уникнути скупчення людей і можливих травм.

2. Якщо платформа станції переповнена, переїдьте на іншу станцію. Це забезпечить комфортніші умови перебування та полегшить роботу чергових працівників метрополітену.

3. Не заступайте за обмежувальну лінію. Дотримання цього правила є обов'язковим для вашої особистої безпеки та забезпечення безпечного руху поїздів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися