Початок шкільного року 2024: як навчатимуться діти в Києві

Основною формою навчання в Києві стане очне: Рада оборони ухвалила рішення

Рада оборони Києва ухвалила важливе рішення: основною формою навчання в закладах освіти столиці в новому навчальному році буде очна форма. Водночас, у певних випадках можливе використання інших форматів навчання, таких як дистанційна або змішана форми. Про це повідомила Київська міська військова адміністрація (КМВА) у своєму офіційному Telegram-каналі.

Обов'язковою умовою для впровадження очного навчання є наявність укриттів, що гарантуватиме безпеку учнів та персоналу. До 30 серпня всі заклади освіти Києва повинні подати звіти про готовність з питань пожежної безпеки, відповідно до Правил пожежної безпеки для навчальних закладів та установ системи освіти України.

Окремо було порушено питання енергетичної безпеки закладів освіти. У зв’язку з нестабільною ситуацією в енергетичній сфері України, Рада оборони Києва акцентувала увагу на необхідності забезпечення закладів освіти незалежними джерелами живлення електроенергією. Це рішення має на меті гарантувати безперервний та якісний освітній процес навіть за умов можливих перебоїв з електропостачанням.

“З огляду на загальнодержавну ситуацію в енергетичній сфері, Рада оборони підняла питання щодо забезпечення усіх закладів освіти незалежними джерелами живлення електроенергією для забезпечення безперервного та якісного освітнього процесу”, - йдеться в повідомленні. 

Раніше “Коментарі” писали, що Ірпінський ліцей №3 ініціював акцію "Замість квітів — донати на ЗСУ", закликаючи учнів, батьків та вчителів долучитися до збору коштів для підтримки українських військових на День Першого дзвоника. Про це повідомили в Ірпінській міській раді.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/7620


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися