Підземка на Виноградар: у метрополітені запевнили, що будують за графіком

Будівництво метро на Виноградар планують завершити до 2021 року

Роботи з будівництва нових станцій метро Сирецько-Печерської гілки на Виноградар ведуться у плановому порядку. Про це повідомила речниця Київського метрополітену Наталка Макогон.

Повідомляється, що на пресконференції у Києві голова наглядової ради ПАТ "Київметробуд" Олег Токарев повідомив, що терміни завершення будівельних робіт із продовження Сирецько-Печерської гілки столичного метрополітену відкладаються на рік.

У листопаді 2019 року мер Києва Віталій Кличко повідомляв, що будівництво двох нових станції метро на Виноградар - “Мостицької” та “Проспекту Правди” триває за графіком. Проблем із фінансуванням об'єктів немає.

Будівництво метро на Виноградар планують завершити до 2021 року. Відповідно до документа, роботи триватимуть до 2021 року, а їх бюджет становить 5 млрд 993 млн грн.

У рамках першої черги робіт на ділянці у майже 4 кілометри передбачається спорудження двох станцій - “Мостицька” та “Проспект Правди” - і відгалуження у бік станції “Виноградар” для подальшого продовження лінії.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", над столичними проспектами будують пішохідні мости.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися