Синоптики повідомили прогноз погоди на 17 січня у Києві

У Києві в п’ятницю, 17 січня, також буде без опадів

Погода в Україні в п’ятницю, 17 січня, буде знову незвично теплою для другого місяця зими. Лише жителі деяких областей побачать паморозь. Буде сухо – опадів в більшості регіонів не обіцяють, про це синоптик Наталка Діденко написала на своїй фейсбук-сторінці.

Температура повітря в Україні найближчої ночі коливатиметься від 0-5 градусів морозу, а 17 стовпчики термометра показуватимуть +0+5 градусів тепла. Із метеорологічних явищ – тумани і, кому пощастить, паморозь, одне з найкрасивіших явищ зими,

– зазначає Діденко.

У Києві в п’ятницю, 17 січня, також буде без опадів. Температура повітря вночі становитиме 0-2 градуси морозу, а вдень – +2+4 градуси.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", синоптик повідомив, яку погоду Киянам слід очікувати на Хрещення. За словами синоптиків, на Водохреща очікується аномально тепла погода. Стовпчики термометрів зупиняться на позначці вище нуля, заявив провідний синоптик відділу метеопрогнозів Українського гідрометцентру Роман Мурмило.

У неділю, 19 січня, коли українці будуть відзначати Хрещення, очікується плюсова температура.  Вночі температура повітря буде від 0 до - 6 градусів, а вдень + 1 ... + 7 градусів.  Істотних опадів не передбачається.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися