У Києві на Троєщині почали будувати з'їзд із Подільсько-Воскресенського мосту (Фото)

На лівому березі української столиці тривають роботи з будівництва Подільсько-Воскресенського мосту, який повинен з'єднати Поділ і Троєщину. Дорожники дали старт зведенню з'їздів на вулиці Оноре де Бальзака. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив блогер і експерт з будівництва Олег Тоцький.

За його словами, комунальники поклали початок будівництва лівобережних з'їздів із Подільсько-Воскресенського мосту на вулиці Оноре де Бальзака, яка розташована на Троєщині. Він зазначив, що поки дорожники тільки готують територію в тому місці, де пройде автодорога по насипу, і знімають старий асфальт на технічній дорозі, яка проходить уздовж трамвайної лінії.

Нагадаємо, що в Київській міській державній адміністрації назвали терміни закінчення робіт по будівництву Подільсько-Воскресенського мосту на Троєщину і запуску автомобільного руху на переправі. Про це повідомили в КП "Дирекція з будівництва транспортних споруд Києва".

У профільному комунальному підприємстві, яке є балансоутримувачем Подільсько-Воскресенського мосту, повідомили, що відповідно до робочих графіків з виконання будівельних робіт, попередньо, відкриття автомобільного руху на переправі планується у 2021 році.

Рух на Подільському мосту планують запустити від заїзду з Набережної-Хрещатицької та вулиці Верхній Вал на Подолі до вулиці Оноре де Бальзака на лівобережній Троєщині.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також, скільки заробив мер Києва Віталій Кличко у травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Иван

12 липня 2021, 16:29

при чём здесь Бальзак, если Подольско-Воскресенский мост выходит на Воскресенку, на улицу Сулеймана Стальского?

Анатолий

12 липня 2021, 15:07

Трамвайная насыпь не рассчитана на движение автотранспорта. Снова какая-то неувязочка.

Вольф

12 липня 2021, 14:53

Не верю!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися