У Києві обвалилася стеля в переході на Героїв Дніпра (Фото)

В Оболонському районі столиці обвалилася стеля в одному з підземних переходів на Героїв Дніпра. Інцидент стався вранці 12 липня. На щастя, ніхто не постраждав, оскільки в переході не було людей. Про це повідомили в спільноті "Київ оперативний".

Повідомляється, що стеля в переході на Героїв Дніпра впала близько шостої ранку, а саме обвалився її шматок. Через ранній час доби в переході не було людей, тому під час події ніхто не постраждав. У коментарях до посту кияни зазначають, що інші переходи столиці знаходяться не в кращому стані.

Нагадаємо, що раніше столичні комунальні служби назвали причину обвалу частини конструкцій на Берестейському шляхопроводі, який стався 5 липня.

Повідомляється, що обвал частини конструкцій Берестейського шляхопроводу трапився через недавню аварію з вантажівкою, коли та врізалася у споруду. Реконструкція переправи почнеться вже найближчим часом.

Комунальники обстежили конструкцію і з'ясували, що обвал захисного шару бетону і поручнів був викликаний надмірним навантаженням під час удару 1 липня, коли вантажівка влетіла в шляхопровід. У пресслужбі КП зазначили, що аварія стала причиною деструкції бетону у найслабших місцях переправи.

У 2020 році шляхопровід був визнаний обмежено дієздатним. Надалі планується масштабна реконструкція споруди, де замінять прогонові будови.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також про те, скільки заробив мер Києва Віталій Кличко у травні 2021 року.

Джерело: https://t.me/KyivOperativ


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ирина

12 липня 2021, 11:23

правильно _ Комунальники

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися