В Україні почали будівництво нової траси Київ-Кишинів (Фото)

Дорожники дали старт будівництву першої ділянки нової траси, яка з'єднає Київ і Кишинів. На ділянці в 17 кілометрів завершилися роботи з фінішним шаром покриття. Про це повідомили у пресслужбі державного агентства "Укравтодор".

Повідомляється, що у Вінницькій області дорожники цілодобово продовжують укладання покриття на трасі Немирів-Ямпіль, яка є частиною нової магістралі між столицями України та Молдови. На дорозі працюють 300 спеціальних машин і 350 дорожніх робітників. Роботи триватимуть в цілодобовому режимі. Проєкт також передбачає ремонт семи мостів на трасі.

Нагадаємо, що дорожники продовжують капітальний ремонт покриття на ділянці траси Київ-Харків-Довжанський між українською столицею та аеропортом "Бориспіль". Повідомляється, що роботи на магістралі тривають цілодобово. Йдеться про 17-кілометрову ділянку траси, що з'єднує Київ і аеропорт "Бориспіль". Нині на дорозі фрезерують зношене покриття і влаштовують щебенево-мастиковий асфальтобетон.

Також планується ремонт двох шляхопроводів на ділянці, відновлення автобусних зупинок і тротуарів, облаштування металевої бар'єрної огорожі. Зокрема, проєкт передбачає монтаж системи відеоконтроль, ремонт автоматизованої системи управління дорожнім рухом і контроль за станом покриття, заміну опор та установку LED-освітлення.

Закінчити роботи планується до Дня Незалежності. Щоб вчасно здати цей відрізок, дорожники працюють цілодобово. Востаннє реконструкція цього відрізка проводилася у 2004 році.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також про те, скільки заробив мер Києва Віталій Кличко у травні 2021 року.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися