У Києві перекриють Паркову алею: подробиці (Карта)

Столична влада тимчасово обмежує рух на Парковій алеї біля КВЦ "Парковий" в центральній частині Києва через проведення ремонтних робіт. Про це повідомили в прес-службі комунальної корпорації "Київавтодор".

Повідомляється, що з 20:00 14 липня до 07:00 15-го липня на Парковій алеї буде обмежено рух, дорожники починають роботи по середньому ремонту покриття. Комунальники оновлюватимуть покриття на ділянці від Петровської алеї до шляхопроводу-заїзду у КВЦ "Парковий". Будуть виконані роботи по фрезерування покриття вночі, щоб менше впливає на трафік в місті.

Під час проведення робіт рух транспорту буде частково обмежено, можливі тимчасові перекриття проїзду. Комунальники заздалегідь вибачилися за можливі пробки та незручності.

Нагадаємо, що дорожники продовжують капітальний ремонт покриття на ділянці траси Київ-Харків-Довжанський між українською столицею і аеропортом "Бориспіль". Йдеться про 17-кілометрову ділянку траси, що з'єднує Київ і аеропорт "Бориспіль". На сьогодні на дорозі фрезерують зношене покриття і влаштовують щебенево-мастикового асфальтобетону.

Також планується ремонт двох шляхопроводів на ділянці, відновлення автобусних зупинок і тротуарів, облаштування металевої бар'єрної огорожі. Зокрема, проект передбачає монтаж системи відеоконтроль, ремонт автоматизованої системи управління дорожнім рухом та контроль за станом покриття, заміну опор і установку LED-освітлення.

Закінчити роботи планується до Дня Незалежності. Щоб вчасно здати цей відрізок, дорожники працюють цілодобово. Останній раз реконструкція цього відрізка проводилася у 2004 році.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також про те, скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися