У Києві перекриють центральну вулицю Троєщини: подробиці (Карта)

Столична влада тимчасово обмежать рух на проспекті Володимира Маяковського на Троєщині через проведення ремонтних робіт на дорожньому покритті. Про це повідомили в пресслужбі комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що перекриття руху на проспекті Маяковського буде діяти з 17:00 14 липня до 06:00 15 липня, на дорозі проводяться роботи по середньому ремонту покриття. Під час обмеження будуть проведені роботи з асфальтування проїжджої частини від вулиці Сержа Лифаря до вулиці Марини Цвєтаєвої.

Роботи будуть проводиться в нічний час доби, щоб менше впливати на трафік на районі. Під час робіт рух буде частково обмежено, комунальники заздалегідь вибачилися за можливі незручності та пробки.

Нагадаємо, що дорожники продовжують капітальний ремонт покриття на ділянці траси Київ-Харків-Довжанський між українською столицею і аеропортом "Бориспіль". Повідомляється, що роботи на магістралі тривають цілодобово. Йдеться про 17-кілометровій ділянці траси, що з'єднує Київ і аеропорт "Бориспіль". На сьогоднішній день на дорозі фрезерують зношене покриття і влаштовують щебенево-мастикового асфальтобетону.

Також планується ремонт двох шляхопроводів на ділянці, відновлення автобусних зупинок і тротуарів, облаштування металевої бар'єрної огорожі. Зокрема, проект передбачає монтаж системи відеоконтроль, ремонт автоматизованої системи управління дорожнім рухом та контроль за станом покриття, заміну опор і установку LED-освітлення.

Закінчити роботи планується до Дня Незалежності. Щоб вчасно здати цей відрізок, дорожники працюють цілодобово. Останній раз реконструкція цього відрізка проводилася в 2004 році.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Владислав

16 липня 2021, 12:20

Извините. Но улица и проспект..... Толи я "дибил " ...

Олег Дмитриевич

15 липня 2021, 13:53

Трефик сберегли но всю ночь люди не спали!!!!

Анна

15 липня 2021, 01:31

Иван, в точку! Закревского вообще не знаю, когда ремонтировали. Для авто - нет ремонта, для пешеходов тротуары - вообще яма на яме. Печаль...

Макс

14 липня 2021, 22:52

ну да, в спальном районе так ремонт по ночам. А на проспекте Бандеры в час пик. Виталя, я за тебя никогда не голосовал и голосовать не намерен.

Иван

14 липня 2021, 11:39

Лучше бы Закревского переложили...всю...а то, как обычно, берутся за нормальные, «удобные» для отмыва денег, участки...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися