У Києві на два місяці перекрили велику окружну дорогу: деталі (Карта)

Столична влада тимчасово обмежила рух на ділянці великої кільцевої дороги через проведення ремонтних робіт. Перекриття руху буде діяти два місяці. Про це повідомили в прес-службі комунальної корпорації "Київавтодор".

Повідомляється, що на частині автодороги Т-10-27 (велика кільцева дорога) частково обмежать рух, перекриття діятиме з 16 липня по 19 вересня. Причиною перекриття стали ремонтні роботи на дорожньому покритті на ділянці між Московським шосе і вулицею Академіка Заболотного.

Комунальники заявили, що дана ділянка не оновлювалась довгий час, роботи виконуються разом з комплексним ремонтом кільцевої дороги на ділянці між Одеською площею до вулиці Ватутіна, щоб не перекривати рух двічі. Дорожники заздалегідь вибачилися за можливі пробки і незручності.

Нагадаємо, що столична влада тимчасово обмежить рух на проспекті Валерія Лобановського через проведення ремонтних робіт дорожнього покриття. Повідомляється, що обмеження руху діятиме з 21:00 15 липня до 07:00 9 серпня, на проспекті Лобановського починають середній ремонт дорожнього покриття. Під час перекриття будуть виконані роботи по оновленню дорожнього покриття на ділянці між вулицями Брожки і Деміївська в обох напрямках.

Під час проведення робіт рух на проспекті буде частково обмежено. Комунальники заздалегідь вибачилися за можливі пробки і незручності.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Никита Резник

17 липня 2021, 20:41

Ну от Заболотного до Столичного дорога и впрямь Г О Ф Н О.Там работы хватит.Только качество какое будет???????..... .

Вадимир

16 липня 2021, 14:34

Игорь, ты в адеквате или погулять вышел? За Киев отвечает ваш мэр - Кличко и городские власти.

Игорь

16 липня 2021, 12:44

Так что там делать! Денег маловать спи.... ли? Велике крадівництво!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися