У центрі Києва перекрили рух транспорту: подробиці (Карта)

Столична влада тимчасово обмежили рух в центральній частині Києва на вулицях Трьохсвятительська і Костьольна через проведення ремонтних робіт. Про це повідомили в прес-службі комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що на вулицях Трьохсвятительська і Костьольна в центрі Києва частково обмежили рух з 08:00 до 17:00 16 липня через через проведення середнього ремонту на дорожньому покритті. На ділянці проведуть роботи з облаштування верхнього шару покриття проїзної частини.

Під час робіт рух буде частково обмежено, комунальники заздалегідь вибачилися за можливі пробки і незручності.

Нагадаємо, що з тимчасово обмежили рух на ділянці великої кільцевої дороги через проведення ремонтних робіт. Перекриття руху буде діяти два місяці.

Повідомляється, що на частині автодороги Т-10-27 (велика кільцева дорога) частково обмежать рух, перекриття діятиме з 16 липня по 19 вересня. Причиною перекриття стали ремонтні роботи на дорожньому покритті на ділянці між Московським шосе і вулицею Академіка Заболотного.

Комунальники заявили, що даний ділянка не оновлювали довгий час, роботи виконуються разом з комплексним ремонтом кільцевої дороги на ділянці між Одеською площею до вулиці Ватутіна, щоб не перекривати рух двічі. Дорожники заздалегідь вибачилися за можливі пробки і незручності.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися