Через зливу в Києві затопило метро, вулиці і переходи (ВІДЕО)

У столиці випала тижнева норма опадів, ліквідація наслідків зливи триває

У Києві через потужної зливи затопило переходи, вулиці, мости й станції метро "Академмістечко" та "Берестейська". Відео наслідків сильного дощу оприлюднили очевидці в столичних пабліках.

За даними Київської міської державної адміністрації (КМДА), за пів години в столиці випала тижнева норма опадів. Понад триста комунальників ліквідують наслідки негоди в Києві.

Як повідомили в комунальній корпорації "Київавтодор", напередодні зливи в кожному районі столиці посилено очищали стоки. Зараз спеціальна техніка працює на місцях підтоплень. Зазначається, що комунальна техніка завчасно чергувала на Броварському проспекті біля станції метро "Чернігівська" і на розв'язці біля станції метро "Лівобережна". Однак надзвичайна кількість опадів призвела до підтоплення вулиць і тротуарів. Зокрема, п'ять потужних помп у тунелі на вулиці Олени Теліги не впоралися з наслідками стихії.

У Києві тривають роботи з ліквідації підтоплень на проспекті Палладіна, вулицях Стеценко, Площі Героїв Бреста, в районі тунелю на вулиці Олени Теліги, вулиці Кирилівській, Автозаводській, проспекті Перемоги та інших районах, повідомили в комунальній корпорації "Київавтодор".

Через затоплення в Києві закривали станцію метро "Академмістечко". Зараз вона вже працює у звичайному режимі, повідомили в Київському метрополітені. Однак через підтоплення, щоб вода не потрапила на колії, тимчасово закрили станцію метро "Берестейська". Крім того, через погіршення погодних умов затримується рух низки маршрутів наземного громадського транспорту, інформує КП "Київпастранс".

У столичних пабліках оприлюднили відео наслідків потужної зливи в Києві.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися