На трасі Київ-Одеса обвалилась дорога: рух перекрито (Фото)

На трасі, яка сполучає Одесу і українську столицю тривають роботи з ліквідації наслідків обвалу, що стався минулого тижня на 337 кілометрі дороги. Про це повідомили в прес-службі Служби автомобільних доріг в Одеській області.

Повідомляється, що поблизу селища Троїцьке внаслідок сильних дощів стався зсув ґрунту і деформація дорожнього покриття. Крайня права смуга на цій ділянці перекрита. Підрядна організація проводить роботи щодо заміни перезволоженого грунту та ущільнення нового землеполотна.

20 липня будуть розпочаті роботи з облаштування георешітки, яка забезпечить зміцнення насипу. Водіїв закликали можливо обережними в місці аварійного обвалу.

Нагадаємо, що столична влада тимчасово обмежила рух на проспекті Валерія Лобановського через проведення ремонтних робіт дорожнього покриття. Повідомляється, що обмеження руху діятиме з 21:00 15 липня до 07:00 9 серпня оскільки на проспекті Лобановського починають середній ремонт дорожнього покриття. Під час перекриття будуть виконані роботи по оновленню дорожнього покриття на ділянці між вулицями Брожки і Деміївська в обох напрямках.

Під час проведення робіт рух на проспекті буде частково обмежено. Комунальники заздалегідь вибачилися за можливі пробки та незручності.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися