У Києві біля Офісу Президента відкриють дитячий майданчик: подробиці

В українській столиці перед будівлею Офісу Президента на вулиці Банковій планують відкрити дитячий майданчик, роботи по монтажу якої вже йдуть в цей момент. Про це повідомляє видання "Українські новини" з посиланням на джерело в ОП.

Повідомляється, що дитячий майданчик буде відкрита незабаром, а конструкцію на Банковій вже почали монтувати. На уточнюючі запитання щодо причин встановлення майданчика, ініціаторів проекту, його вартості, дати відкриття та інших деталей, в Офісі Президента пообіцяли незабаром надати офіційну інформацію. 

Нагадаємо, що раніше президент України Володимир Зеленський розпорядився відкрити для вільного відвідування півострів "Бірючий", який відомий як літня резиденція президента, парк "Залісся" під Києвом і елітне селище Конча-Заспа. Про це повідомив заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко. За його словами, територія півострова Бірючий вже відкрита, вона відома як літня резиденція президента, а по суті, це екопарк на березі моря. Цього року там облаштують туристичні маршрути і всю необхідну інфраструктуру, в тому числі й літні будинки для оренди.

Національний парк "Залісся" під Києвом знаходиться на балансі Державного управління справами, і ще з радянських часів туди пускали тільки обраних. Однак лісовий комплекс також відкритий для всіх бажаючих, а доїхати туди можна за 20-30 хвилин від Києва. Тимошенко зазначив, що влада працює над закріпленням за "Залісся" статусу Національного природного парку. Також він розповів, що за дорученням президента Зеленського проходить аудит всіх договорів по домівках, які перебувають в Конча-Заспі, і підкреслив, що як тільки аудит буде завершено, територію Конча-Заспи облаштують для відпочинку і відкриють для всіх охочих.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися