Трасу Київ-Суми перетворюють на швидкісну магістраль (Фото)

Українські дорожники продовжують масштабні ремонтні роботи на державних трасах, зокрема на трасі Київ-Суми-Юнаківка. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив консультант проекту "Велике будівництво" Юрій Голік.

Відомо, що сьогодні в Чернігівській області на 127 кілометрі траси Н-07 Київ-Суми-Юнаківка триває капітальний ремонт дорожнього покриття. Роботи йдуть з великою інтенсивністю.

Нагадаємо, що в Офісі Президента України розповіли про те, коли буде закінчено ремонт на ділянці траси Київ-Харків-Довжанський, який з'єднує Київ і аеропорт "Бориспіль". Про це повідомив заступник голови ОП Кирило Тимошенко.

За його словами, ремонт Бориспільської траси вже закінчується, а фініш очікується ближче до вересня. Він зазначив, що дорогу відкриють в кінці серпня, а оновлена ділянка складе 17 кілометрів. Тимошенко нагадав, що трасу в аеропорт не ремонтували понад 17 років, а це дорога з найбільш інтенсивним рухом в Україні.

Заступник Андрія Єрмака заявив, що рух на правому проїзді вже повинні відкрити на цих вихідних, після чого приступлять до ремонту лівого боку магістралі. На трасі будуть встановлені системи вагового контролю, а також інтелектуальна система управління дорожнім рухом, відремонтовані підземні переходи і поліпшена система освітлення. Тимошенко пообіцяв, що після ремонту асфальт служитиме як мінімум 10 років.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергій

23 липня 2021, 14:21

АВТОСТРАДА свої ділянки зробила набагато якісніше,але з минулого року не навела порядку обабіч реконструйованої дороги,там і досі лежать гори залишків дерев та кущів,які росли обабіч,створили справжню полосу перешкод,чи це можливо так планують захищатись від імовірної агресії сусідів ?

Сергій

23 липня 2021, 14:08

Дуже по сумнівній технології іде реконструкція,надовбавши отворів в старих бетонних плитах,укладати асфальт,без укріплення основи.ШБУ-77 на який термін дає гарантію такій " ШВИДКІСНІЙ МАГІСТРАЛІ" ?

марк

22 липня 2021, 12:17

Ааааа!!!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися