Робити щеплення від ковіду відсьогодні в Києві можуть усі бажаючі - Кличко

Відсьогодні в столиці вакцинуватися від коронавірусу можуть усі бажаючі. Про це на початку засідання Київради заявив лідер "УДАРу", мер Києва Віталій Кличко.


"У столиці триває кампанія з вакцинації від коронавірусу. Міністерство охорони здоров'я офіційно оголосило про п'ятий етап вакцинації. Тепер щепитися можуть всі бажаючі у віці від 18 років. Для цього киянам потрібно зареєструватися через сервіс Helsi.me. Вакцини є на вибір: CoronoVac/Sinovac Biotech або Spikevax Moderna, які надає МОЗ України '", - сказав Кличко.


Він зазначив, що столиця - перша в країні за темпами вакцинації і закликав киян робити щеплення.


"Підкреслю, що Київ - перший за темпами вакцинації в Україні. Всього з початку кампанії вакцинації в столиці зробили майже 653 тисячі щеплень. З них першу дозу вакцини отримали 434,5 тисячі осіб. Повністю імунізованих - понад 218,3 тисяч осіб. Тільки минулої доби в Києві зробили майже 21,3 тисячі щеплень.


Я закликаю всіх киян подбати про своє здоров'я і здоров'я своїх близьких і зробити щеплення від коронавірусу. Тому що сьогодні, як ви знаєте, світ готується до наступної хвилі пандемії, яку прогнозують уже на початку осені", - зазначив Віталій Кличко.


Лідер "УДАРу" додав, що відсьогодні, 22 липня, вакцинуватися можна в Центрі вакцинації, що працює на базі МВЦ. А завтра, з 23 липня, - у всіх пунктах щеплень, які розгорнуті на базі центрів первинної медико-санітарної допомоги у всіх районах столиці.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися