У Києві перекриють Хрещатик і ще десять центральних вулиць (Карта)

У центральній частині української столиці 27 липня очікується перекриття руху на Хрещатику та ще десяти вулицях через заходи, приурочені до 1033-ї річниці Хрещення Русі. Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Києва.

Повідомляється, що через хресну ходу з 6 ранку буде перекрито рух транспорту по таких вулицях: Хрещатик, Михайлівська, Велика Житомирська, Трьохсвятительська, Володимирський узвіз, Михайла Грушевського і Паркова дорога.

Також, починаючи з 14:00, буде перекрито рух на вулицях Михайла Грушевського, Івана Мазепи, Лаврська, алеї Героїв Крут та Дніпровському узвозі.

Нагадаємо, що столична влада тимчасово обмежила рух на ділянці Кільцевої дороги через проведення робіт із капітального ремонту дорожнього покриття. Часткове обмеження руху діятиме з 18 липня до 30 жовтня. На Кільцевій дорозі тривають роботи з капітального ремонту.

Наступним етапом буде оновлення ділянки від вулиці Луценко до Одеської площі в напрямку вулиці Академіка Заболотного. Рух буде запущено по оновленій ділянці магістралі, дорожники заздалегідь вибачилися за можливі затори і незручності.

Також тимчасово обмежено рух на проспекті Валерія Лобановського через проведення ремонтних робіт дорожнього покриття. Повідомляється, що обмеження руху діятиме з 21:00 15 липня до 07:00 9 серпня, оскільки на проспекті Лобановського починають середній ремонт дорожнього покриття. Під час перекриття будуть виконані роботи по оновленню дорожнього покриття на ділянці між вулицями Брожки і Деміївська в обох напрямках.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ник

27 липня 2021, 12:21

Это что, московские попы буду отмечать КРЕЩЕНИЕ КИЕВСКОЙ РУСИ?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися