Зеленський пообіцяв звільнити Кличка з посади голови КМДА

До президента підійшли стривожені кияни з проханням звільнити Віталія Кличка після останнього інциденту з Ocean Plaza

Президент Володимир Зеленський пообіцяв звільнити Віталія Кличка з посади голови КМДА. Зняте очевидцями відео розмови Зеленського з киянами опублікував сайт kordon.org.ua. До президента під час церемонії прощання із загиблими в авіакатастрофі в Ірані українцями в аеропорту "Бориспіль" підійшли стривожені мешканці столиці з проханням підписати указ про звільнення Кличка. Зеленський в розмові відповів: "Я підпишу".


Нагадаємо, що раніше народний депутат Олександр Ткаченко розповів, що за кошти, які переплатили за будівництво шулявського шляхопроводу у Києві, можна було побудувати сім шкіл або більше двох десятків садочків. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", в інтернеті люди продають годинник від Кличко. В інтернеті шириться новина, про те що Кличко закупає годинники за кошти суспільства, потім подаровані Кличком годинники перепродають. Нещодавно на одному із сайтів інтернет-магазину Violetу з'явилася інформація про продаж годинника від Віталія Кличка. В описі до годинника зазначається, що у годинника швейцарський механізм, позолота. Також в описі додається й те, що годинник був вручений від мера Києва під час нагородження за заслуги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися