Наступного року в Києві планують збільшити кількість евакуаторів

Мер столиці розповів, що у 2020 році для наведення ладу з парковками влада планує укомплектувати інспекцію з паркування

Наступного року у Києві планується збільшення кількості евакуаторів до 100 одиниць. Про це заявив мер столиці Віталій Кличко.

Мер столиці розповів, що у 2020 році для наведення ладу з парковками влада планує укомплектувати інспекцію з паркування, збільшити кількість евакуаторів мінімум до 100 одиниць, забезпечити цілодобовий режим їх роботи, впровадити автоматизовану систему контролю оплати послуг за паркування, а також перейти на автоматизовану фіксацію порушень правил зупинки, стоянки, паркування авто у режимі фото-відеозйомки. Зазначається, що сьогодні інспектори з паркування працюють в основному у центральній частині міста.

Починаючи з липня цього року, вже винесено понад 3,5 тисячі постанов про стягнення за недбале паркування, на суму штрафів майже 1,4 млн грн. Розпочали також евакуацію авто, припаркованих у недозволених місцях і тих, що заважають руху транспорту.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Кияни тепер можуть перевірити свої будинки на енергоефективність. Для Киян створили корисний сервіс,  на якому відображаються технічні характеристики столичних будинків та інформація про споживання теплової енергії в опалювальні періоди



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися