У Київській області у чоловіка знайшли гранатомет і вибухівку

Також у 33-річного сільського мешканця знайшли підствольні гранати ВОГ-25, патрони та інші заборонені предмети

Поліція Київської області вилучила у жителя села Гоголів цілий арсенал зброї та вибухівки. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в регіоні.

Повідомляється, що у 33-річного чоловіка знайшли гранатомет РПГ-26, підствольні гранати ВОГ-25, пластид, набої різного калібру та інші заборонені законом предмети. Виявлену зброю правоохоронці вилучили і відправили на експертизу. Чоловік раніше вже мав проблеми з законом і наразі його затримано. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

picture

Нагадаємо, у селищі міського типу Володарка Київської області під час обшуку у підозрюваного у крадіжці правоохоронці знайшли гексоген. Ця вибухова речовина належить до групи вибухових речовин підвищеної потужності, має високу питому енергію і швидкість детонації.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві трансплантолог, якого затримали на хабарі у 22 тис. доларів відбувся лише штрафом. Повідомляється, що у ході судового засідання стало відомо про те, що лікар вимагав гроші у пацієнта, у якого виявили рак печінки на тлі цирозу та гепатиту "С". Спочатку Котенко вимагав за консультацію оплату в сумі 3 тисячі гривень, потім назвав суму за проведення операції та лікування у 30 тис. дол.

Джерело: https://kyiv.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися