Найбільший літак у світі та винищувачі налякали мешканців Києва (ВІДЕО)

Над столицею дуже низько пролетіли літаки й наробили галасу серед киян

У Києві сьогодні, 11 серпня, мешканці злякалися через надмірний шум турбин найбільшого літака у світі у супроводі кількох винищувачів. Відео дуже низького польоту літаків кияни оприлюднили у соцмережах.

У кількох районах Києва мешканці зняли на відео літаки, які летіли на низькій висоті. Польоти бачили над будинками на Борщагівці, Виноградарі, Відрадному та біля Академмістечка. Над столицею літала "Мрія" — найбільший у світі літак і військові винищувачі.

Причин для занепокоєння киян немає. Так відбувається репетиція військового параду, який відбудеться в Києві на День Незалежності. Про репетиції параду неодноразово інформували киян та мешканців столиці. Програму святкування Дня Незалежності раніше анонсував президент України Володимир Зеленський. Глава держави заявляв, що під час військового параду в небі над Києвом пролетять не тільки українські літаки, а й літаки країн-партнерів. 


В Україні 22 серпня будуть вшановувати учасників бойових дій на Донбасі. У цей день також відбудеться нова премія — "Національна легенда".

В День прапору України, 23 серпня, в географічному центрі країни буде зведено Монумент єдності. У цей день в усіх областях на центральних площах державний прапор України будуть підіймати в небо. Окрім того, 23 серпня у Києві відбудеться перший саміт "Кримської платформи". Перший саміт перших леді та джентльменів і концерт легенд опери та балету також заплановані на 23 серпня, а готовність захищати незалежність України 24 серпня покаже великий військовий парад.

Нагадаємо, в центрі Києва три дні пройдуть масштабні фінальні репетиції військового параду до 30-річчя Дня Незалежності України. Підготовка до свята в центрі столиці триватиме три дні - 18, 20 і 22 серпня. У дні репетицій параду до Дня Незалежності роботодавців, офіси яких розміщені або прилягають до Майдану Незалежності, вулицях Хрещатик, Великій Васильківській і проспекту Перемоги, просять скоротити робочий день для працівників.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


гость

11 серпня 2021, 15:01

Промышленности нет, науки нет. Что ещё осталось дограбить это землю. Радуемся 30-летию зависимости от мировых финансово-спекулятивных кланов, пока ещё не потравили нас наркотой и вакцинами.

селюк

11 серпня 2021, 14:49

по селу слона водили

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися