У Київській області на хабарі затримали податківця

Хабар він вимагав за перевірку без претензій ДФС

Cлідчі Державного бюро розслідувань (ДБР) затримали начальника відділу Головного управління Державної фіскальної служби (ДФС) у Київській області під час одержання неправомірної вигоди в сумі 20 тис. гривень. Про це повідомляє прес-служба ДБР.

Повідомляється, що посадовець вимагав від громадянина хабар за пришвидшення проведення перевірки перед ліквідацією підприємства та її успішне завершення без претензій з боку ДФС.

Податківця затримали під час одержання неправомірної вигоди в службовому кабінеті. Наразі вирішується питання про оголошення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

Податківцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", стало відомо, скільки людей живуть у Києві. Міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет повідомив, що згідно з даними електронного перепису, населення Києва становить 3,7 млн ​​осіб. Такі дані отримані станом на 1 грудня 2019 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися