Нічні тролейбуси Києва їздитимуть по-іншому

Тролейбуси змінять тимчасово маршрути через замінювання контактної мережі на бульварі Тараса Шевченка

Щоночі проти 27, 28, 29 січня змінюватимуть роботу нічні тролейбуси №№ 93Н, 94Н. Повідомляється, що тролейбуси змінять тимчасово маршрути через замінювання контактної мережі на бульварі Тараса Шевченка. Про це повідомили у КП "Київпастранс".

Із 00:20 до 05:20 тролейбуси курсуватимуть:

маршрут № 93Н: вул. Чорнобильська – залізничний вокзал "Південний";

маршрут № 94Н: просп. Леся Курбаса – залізничний вокзал "Південний".

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Хрещатик у Києві закриють на масштабний ремонт. Вулицю Хрещатик, яка розташована на території Печерського і Шевченківського районів, очікує капітальний ремонт. Головну вулицю Києва збираються сильно модернізувати і для цього готують масштабний проект. "Київавтодор" збирається почати ремонт вже з 2020 року. 

Як повідомляє комунальна корпорація "Київавтодор", розробникам заплатять 18 мільйонів гривень з міського бюджету, що менше озвученої раніше цифри в 20 мільйонів гривень.

У планах проектувальників зробити Хрещатик зручним для велосипедистів, людей з обмеженими можливостями, мам з колясками, пішоходів.  Збираються побудувати велодоріжку. Крім цього, замінити елементи мощення на тротуарах новою плиткою або природним каменем і поміняти асфальтне покриття на проїзній частині.

Джерело: https://kpt.kyiv.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися