Чи готові дві станції: в КМДА розповіли про будівництво метро на Троєщину

У Київській міській державній адміністрації розповіли про темпи будівництва нової лінії метрополітену на Троєщину. Про це повідомили в профільному комунальному підприємстві у відповідь на інформаційний запит видання "Обозреватель".

Повідомляється, що на Подільсько-Воскресенському мосту у Блажаєві кілька місяців продовжує будівництво конструкцій нової лінії підземки на Троєщину. Комунальники заявили, що в найближчі три місяці буде продовжено зведення огороджувальних конструкцій та облаштування насипу земляного полотна на Русанівських садах.

Також сьогодні на вже наявних конструкціях побудовані станції метро "Труханів острів" і "Затока Десенка", а також триває будівництво станції "Райдужна". 

Нагадаємо, що міський голова столиці Віталій Кличко заявив, що звільнить свого профільного заступника з питань транспорту Олександра Густєлєва, якщо до кінця року не буде відкрито автомобільне сполучення на Подільсько-Воскресенському мосту. За його словами, якщо Подільсько-Воскресенський міст не буде введений в експлуатацію вчасно, як це було обіцяно, то людина, яка несе на собі відповідальність, буде звільнена. 

Він зазначив, що говорив про це зі своїм профільним заступником Олександром Густєлєвим і заявив, що людина повинна контролювати процеси, щоб потім не виявлялися причини, чому щось не можна зробити вчасно. Кличко сказав, що якщо перехід не буде зданий і автосполучення не введуть в експлуатацію, то будуть відповідні кадрові висновки.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Лиля

13 серпня 2021, 14:15

Ага, на Виноградарь метро уже построили, теперь и Троещина также усиленно строят. Разрыли, побросали все и смылись...где метро на Виноградарь? Абы перед выборами зарисоваться

Валентин

13 серпня 2021, 13:47

Нахера? в метро и так чертей хватает, еще и быдло с троещины пускать

Теразини

13 серпня 2021, 09:53

Необхідно було б давно звільнити. На будівництві мосту вкрали 3 річних бюджета міста, на дачних ділянках, які виділялись при СРСР для садівництва, корупційні схеми, откати, хоча повинні бути використані в інтересах держави без затримок, набудували незаконних двох поверхових гаражів. До кінця року необхідно здати та відкрити весь міст, а не частину

Иван

13 серпня 2021, 09:49

"блажащие", "Труманов остров", "Заточка Десенка" и т. д.

о

13 серпня 2021, 09:47

Также на сегодняшний день на уже существующих конструкциях построены станции метро "Труманов остров" и "Заточка Десенка", а также продолжается строительство станции "Радужная".

аом

13 серпня 2021, 09:46

ого!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися