У КМДА розповіли про будівництво Подільсько-Воскресенського мосту

Столичні комунальники розповіли про процес будівництва Подільсько-Воскресенського моста на Троєщину, який планують відкрити до кінця 2021 року. Про це повідомили в КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд Києва" у відповідь на інформаційний запит видання "Обозреватель".

Повідомляється, що у 2021 році на будівництво переправи виділили 1 мільярд 787,9 мільйона гривень. У найближчі три місяці комунальники планують розширити вулицю Набережно-Хрещатицьку на ділянці від вулиці Хорива до вулиці Верхній Вал та облаштувати зливову каналізацію, провести монтаж шумозахисної та бар'єрної огорож.

Також будуть проведені роботи по будівництву дороги від транспортної розв'язки на перехресті вулиці Оноре де Бальзака та проспекту Романа Шухевича до самого мосту. До 20 серпня планується остаточний демонтаж надводної та підводної частини тимчасових опор, після чого відновлять освітлення будівель моста.

Нагадаємо, що голова столиці Віталій Кличко заявив, що звільнить свого профільного заступника з питань транспорту Олександра Густєлєва, якщо до кінця року не буде відкрито автомобільне сполучення на Подільсько-Воскресенському мосту.

За його словами, якщо Подільсько-Воскресенський міст не буде введений в експлуатацію вчасно, як це було обіцяно, то людина, яка несе на собі відповідальність, буде звільнена.

Він зазначив, що говорив про це зі своїм профільним заступником Олександром Густєлєвим, і заявив, що людина повинна контролювати процеси, щоб потім не виявлялися причини, чому щось не можна зробити вчасно. Кличко сказав, що якщо перехід не буде зданий і автосполучення не введуть в експлуатацію, то будуть відповідні кадрові висновки.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися