У Києві до кінця серпня перекрили Північний міст (Карта)

Столична влада тимчасово обмежила рух на Північному мосту до кінця серпня через проведення ремонтних робіт на дорожньому покритті. Про це повідомили у пресслужбі комунальної корпорації "Київавтодор".

Повідомляється, що часткове перекриття рух на переправі буде діяти з 21:00 13 серпня до 30 серпня. На мосту починають середній ремонт дорожнього покриття. Комунальники працюватимуть у напрямку лівого берега. Під час робіт рух буде частково обмежено. Дорожники заздалегідь вибачилися за можливі затори й незручності.

wR2ThNqLxlTdE_8aGAwO7Cke8.jpeg

Нагадаємо, що в Подільському районі столиці тимчасово обмежили рух транспорту на шляхопроводі через залізницю на вулиці Новокостянтинівська через проведення ремонтних робіт. Про це повідомили у пресслужбі комунальної корпорації "Київавтодор".

Повідомляється, що на шляхопроводі частково перекрили рух до 19 серпня. Комунальники почали поточний середній ремонт плити проїжджої частини на ділянці між вулицями Хвойка і Корабельній. Під час робіт рух буде обмежено, дорожники заздалегідь вибачилися за можливі затори й незручності.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


НИКОЛАЙ

16 серпня 2021, 18:08

УВАЖАМЕМЫЕ КООЛЕГИ ПО ПЕРУ И МИКРОФОНУ!КАК ВЫ ПИШЕТЕ, "ФРАУ МЕРКЕЛЬ..." ПРИЕДЕТ И УЕДЕТ! А ПАН КЛИЧКО И ЕГО КОМАНДА НАЛОМАЛИ БОЛЬШЕ "ДРОВ", ЧЕМ ПРИНЕСЛИ КИЕВУ ПОЛЬЗЫ. ПОЖАЛУЙСТА, ПРОАНАЛИЗИРУЙТЕ ЕГО "ГОЛОВУВАННЯ"! И ВСЕ ПОЙМЕТЕ! БЛАГОДАРЮ,ЧТО ЧИТАЛИ!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися