У Києві демонтують тимчасові опори на Подільсько-Воскресенському мосту (Фото)

У Києві на Подільсько-Воскресенському мосту продовжують демонтувати тимчасові опори, які підтримували переправу під час будівництва. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив блогер Олег Тоцький.

На знімку, який опублікував Тоцький, можна побачити, що тимчасові іржаві опори на Подільсько-Воскресенському мосту продовжують демонтувати та прибирати з моста на вантажних судах. За час багаторічного будівництва тимчасові опори стали одними із символів переправи.

Нагадаємо, що в Києві планують зведення 18 нових станцій метрополітену, які з'єднають Троєщину і центральний залізничний вокзал. Заступник глави КМДА Микола Поворозник заявив, що після відкриття автомобільного руху на Подільсько-Воскресенському мосту в кінці 2021 року розпочнеться активна фаза робіт з будівництва нової гілки метро на Троєщину. Чиновник заявив, що частина коштів на будівництво є у бюджеті, а іншу частину можуть надати європейські банки у вигляді кредитів.

Також він зазначив, що будівництва даної гілки метро чекають не тільки жителі Троєщини, а й люди, які проживають в Солом'янському районі, в якому є тільки станція метро "Вокзальна". Поворозник сказав, що можна поєднати станцію "Вокзальна" з "Лук'янівською", а "Лук'янівську" - зі станцією "Тараса Шевченка". Це дозволить зробити ще одну можливість пересадки. Чиновник підкреслив, що на будівництво нових 18 станцій метро потрібно 2,3 мільярда доларів, а побудувати їх можна за п'ять років активного зведення.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ы

17 серпня 2021, 13:16

Під час демонтажу опор держати на баржі всіх бариг, для страховки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися