У київському метро поліцейський врятував чоловіка із серцевим нападом (Фото)

У столичному метрополітені правоохоронець Максим Троценко своїми руками провів реанімацію за допомогою дефібрилятора і врятував життя чоловікові з серцевим нападом. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління національної поліції в Києві.

Відомо, що на станції метро "Нивки" до поліцейського звернулася співробітниця підземки, яка повідомила про падіння пасажира без свідомості. Поліцейський не розгубився і відразу ж надав чоловікові першу допомогу, а також викликав медиків.

Він зазначив, що у потерпілого ледве билося серце, а тому він застосував дефібрилятор, реанімація тривала близько 20 хвилин, після чого чоловік прийшов до тями. На станцію прибули медики й госпіталізували хворого.

Нагадаємо, що в українській столиці тривають роботи з будівництва нової лінії метрополітену на Троєщину, а з міського бюджету вже виділено необхідні кошти. Про це повідомили в КП "Київський метрополітен".

У профільному комунальному підприємстві заявили, що згідно з рішенням Київської міської ради від 24 грудня 2020 року, на будівництво Подільсько-Вигурівської лінії метрополітену від Кільцевої дороги до Троєщини з двома електроді у 2021 році передбачено фінансування в розмірі 30 мільйонів гривень.

Відповідно до цього на 2021 рік заплановано виконання проєктних робіт, сьогодні в метрополітені обробляють інформацію для проведення закупівлі проєктних робіт.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися