У Києві капітально відремонтують Голосіївський парк: що планують зробити

У столиці планують провести капітальний ремонт Голосіївського парку імені Максима Рильського в однойменному районі. Роботи розпочнуть уже в середині вересня 2021 року. Про це повідомили у пресслужбі Київської міської ради.

Відомо, що проєкт капітального ремонту передбачає чотири етапи робіт, перший з яких розпочнеться вже у вересні, а закінчиться в жовтні. У парку облаштують центральні доріжки та зроблять їх зручними для маломобільних людей, ґрунтові доріжки хочуть покрити природним матеріалом - відсівом.

Також в парку облаштують громадський туалет і кімнату матері й дитини. На всій території проведуть озеленення. Після капітального ремонту в парку створять скейт-зону та урбан-парк із силовими тренажерами, футбольними та баскетбольними полями. Очікувана вартість робіт складе 18,8 мільйона гривень.

Нагадаємо, що в Києві на Подільсько-Воскресенському мосту продовжують демонтувати тимчасові опори, які підтримували переправу під час будівництва. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив блогер Олег Тоцький.

На знімку, який опублікував Тоцький, можна побачити, що тимчасові іржаві опори на Подільсько-Воскресенському мосту продовжують демонтувати та прибирати з моста на вантажних судах. За час багаторічного будівництва тимчасові опори стали одними із символів переправи.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Алекс

18 серпня 2021, 17:59

Замечательная идея провести капитальный ремонт Голосеевского парка. Но в Киеве огромное количество других парков, которые требуют ремонта, ухода и обновления. Идеи для вдохновления и озеленения парка можно найти на сайте https://www.noviy-sad.com.ua/landshaftniy-project

Виктория

18 серпня 2021, 11:35

Давно на часі привести до тями і пристойного вигляду найстарішу зелену зону Києва. Але не зрозуміло, чи вичистять нарешті територію біля сходів, що ведуть до музею Максима Рильського. Соромно за таке ставлення до музею, чиїм ім'ям названо парк! Це єдиний класик літератури, що народився в цьому районі

Алла

18 серпня 2021, 11:32

Озеленення парку чудово! Було б добре продовжити метро від теремків. Одна всього станція від Одеської площі в сторону Чабанів розгрузила б дорогу.

Алла

18 серпня 2021, 10:08

Ремонт Голосеевского парка это хорошо.Но нужно обратить внимание на тротуары в Голосеевском районе, они давно требуют ремонта.

Евгения

18 серпня 2021, 10:04

А ледовый стадион когда достроют на Теремках. Уже десятилетие стоит. Все обещают

Киевлянин

18 серпня 2021, 10:02

И ОТМОЮТ МИЛЛИАРД ГРИВЕН.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися