У Києві на місяць перекриють рух у Голосіївському районі: деталі (Карта)

У столиці тимчасово обмежать рух транспорту на вулиці Миколи Грінченка, яка розташована біля Байкового кладовища. Про це повідомили у пресслужбі комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що перекриття руху буде діяти 21:00 18 серпня до 15 вересня. Дорожники починають роботи по середньому ремонту покриття, на вулиці відремонтують ділянку від вулиці Брожки до будинку № 8 на вулиці Миколи Грінченка (частина вулиці в межах Голосіївського району).

Під час проведення робіт рух транспорту буде частково обмежено, комунальники заздалегідь вибачилися за можливі затори й незручності.

Нагадаємо, що в Подільському районі столиці тимчасово обмежили рух транспорту на шляхопроводі через залізницю на вулиці Новокостянтинівська через проведення ремонтних робіт. Про це повідомили у пресслужбі комунальної корпорації "Київавтодор".

Повідомляється, що на шляхопроводі частково перекрили рух до 19 серпня. Комунальники почали поточний середній ремонт плити проїжджої частини на ділянці між вулицями Хвойка і Корабельній. Під час робіт рух буде обмежено, дорожники заздалегідь вибачилися за можливі затори та незручності.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися