У Київську область приїде відомий ведучий зі своєю програмою (ФОТО)

Названо дату і час заходу

У місті Буча, що на Київщині, у городян буде можливість зустрітися з відомим українським ведучим Ігорем Кондратюком. Про це повідомляє пресслужба Бучанської міської ради на офіційній сторінці в Facebook.

За інформацією джерела, в місті пройдуть зйомки "Караоке на Майдані" за участю незмінного ведучого цього шоу. Взяти участь, а також сфотографуватися зі знаменитістю зможе кожен охочий абсолютно безплатно.

"Хто мріяв, щоб взяти мікрофон Ігоря Кондратюка, сфотографуватися з ним, або порахувати кошти з капелюхів? Тепер" Караоке на майдані" їде в Бучу, щоб місцеві таланти змогли проявити свої здібності вдома, мати шалену підтримку рідних і друзів", - йдеться у повідомленні.

Захід буде проходити на Набережній міського парку 24 серпня поточного року. Початок заплановано на 16:00. Вхід вільний для всіх охочих.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що в мережі з'явилося відео з бекстейджа зйомок фільму в Київській області. Зйомки відбувалися на природних локаціях (ліси, річка, долина), в існуючих замках і фортецях, у відновлених будівлях і на побудованих із нуля декораціях. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.

Також видання інформувало читачів про те, що відома співачка з Київської області повідомила на своїй сторінці в Instagram про те, що виходить заміж. Разом з тим українських зірок прийшли запрошення на весілля, підписані співачкою. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Викторпузыревмкий

22 серпня 2021, 19:55

Я Хочю спеть у Вас.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися