За три тижні нардеп Столар задекларував 170 млн грн – саме стільки потрібно на запуск телеканалу Kyiv.live

Нардеп Вадим Столар за лічені тижні оприлюднив у деклараціях суму, яка необхідна йому для мінімального рівня інвестицій у новий київський телеканал Kyiv.live

Народний депутат від фракції "ОПЗЖ" Вадим Столар за три тижні заробив на продажі нерухомості і дивідендах майже 170 млн грн. Цієї суми може йому вистачити на створення телеканалу Kyiv.live, яке нардеп анонсував в середині травня.

Як свідчать дані, наведені в декларації Столара від 12, 19 і 20 травня, за три тижні він заробив 169,783 млн грн. Як раз приблизно стільки ж потрібно для запуску міського телеканалу в Києві. Найбільша сума – 145,83 млн грн. прийшла у вигляді дивідендів від компанії EMPIRE SYSTEM LTD, що зареєстрована в офшорній зоні на Британських Віргінських островах.

Варто відзначити, що єдиної декларації нардепа про його доходи не існує, є 42 декларації "про суттєві зміни в майновому стані" з 23 серпня, що дозволяє йому приховувати справжні розміри його стану.

Нагадаємо, що Вадим Столар сам підтвердив виданню "Новое время", що саме він стоїть за створенням нового міського телеканалу Kyiv.live, про який на медіаринку говорять з осені. Створити новий телеканал доручено телепродюсеру Олексію Семенову, голові інформаційного холдингу нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака, в який входять телеканали "112 Україна", "NewsOne" і "ZIK". За словами того ж Семенова, мінімальний розмір інвестицій у створення українського телеканалу становить 7 млн дол. США або близько 180-200 млн грн. За припущеннями ЗМІ новий телеканал Столара буде відстоювати його інтереси в столиці проти команди глави Офісу Президента Андрія Єрмака, що останнім часом активізувалася.



Джерело: https://comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися