У Києві змінять графік роботи метро і закриють станції: подробиці

У Києві під час святкування 30-ї річниці Незалежності України продовжать рух метрополітену, також закриють на вхід і вихід деякі станції. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що в ніч з 24 на 25 серпня столичне метро подовжить графік роботи на дві години. Також 23 серпня закриють вхід і вихід станцію метро "Золоті Ворота" з боку вул. Володимирська, 24 серпня з початку роботи і до 13:00 закриють станцію "Майдан Незалежності" і перехід на станцію "Хрещатик", поїзди будуть проїжджати без зупинки.

Крім цього 24 серпня з 8:00 до 13:00 буде закрита вхід і вихід станція "Хрещатик" з боку Алеї Героїв Небесної Сотні.

Нагадаємо, що раніше в комунальному підприємстві "Київський метрополітен" відповіли на запитання про можливе подорожчання разового проїзду в підземці найближчим часом. Про це комунальники повідомили у відповідь на інформаційний запит видання "Depo".

Щодо можливого подорожчання проїзду в метрополітені найближчим часом комунальники не дали чіткої відповіді, заявивши, що підвищення тарифів на проїзд є сферою безпосередньо КМДА. Транспортники відзначили, що тільки місцеві органи виконавчої влади мають право встановлювати тарифи на проїзд.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.

Читайте также