У Києві змінять графік роботи метро і закриють станції: подробиці

У Києві під час святкування 30-ї річниці Незалежності України продовжать рух метрополітену, також закриють на вхід і вихід деякі станції. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що в ніч з 24 на 25 серпня столичне метро подовжить графік роботи на дві години. Також 23 серпня закриють вхід і вихід станцію метро "Золоті Ворота" з боку вул. Володимирська, 24 серпня з початку роботи і до 13:00 закриють станцію "Майдан Незалежності" і перехід на станцію "Хрещатик", поїзди будуть проїжджати без зупинки.

Крім цього 24 серпня з 8:00 до 13:00 буде закрита вхід і вихід станція "Хрещатик" з боку Алеї Героїв Небесної Сотні.

Нагадаємо, що раніше в комунальному підприємстві "Київський метрополітен" відповіли на запитання про можливе подорожчання разового проїзду в підземці найближчим часом. Про це комунальники повідомили у відповідь на інформаційний запит видання "Depo".

Щодо можливого подорожчання проїзду в метрополітені найближчим часом комунальники не дали чіткої відповіді, заявивши, що підвищення тарифів на проїзд є сферою безпосередньо КМДА. Транспортники відзначили, що тільки місцеві органи виконавчої влади мають право встановлювати тарифи на проїзд.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Влад

21 серпня 2021, 10:49

Наша поліція нас береже ....де вона коли вона необхідна???На прикладі 20.08.21 в 18.15 біля кас метрополітену зі сторони автостанції була людина,котра була не компетентна,приставала до людей з тим що б дали на проїзд...ця людина була з розбитим обличчям и вся в крові,и тим паче була агресивно налаштована....де наша полиція????Котра з поводом и без шманають пасажирів....звучала тривожна кнопка від контролера турнікету но у ви... ніхто не вийшов. Підійшовши до каси я просив позвати чергових,на що мені касир просто знизив плечима....класс.....навіщо їх там по 4 людини якщо толку немає....

Елена

21 серпня 2021, 00:45

Пусть мэр Киева обьяснит народу, почему во многих странах за несколько месяцев строят больницы со всем оборудование, а у нас почему-то не могут отремонтировать старые ( больница на ул. Рейтарска, корпус больницы Урологии на ул. Воровского и т.б.). Жилые дома по ул. М.Житомирская,,; Красивое здание около кинотеатра "Киевская Русь". И отремонтировать на Кркщатике " старый Гастроном". И давно уже пора начинать сносить старые дома около "Павловского скверика". Им около 90 лет, и они трещат. Осыпается штукатурка, отпадают кирпичи. И поливайте Бога ради, улицы города. Пожалейте природу, зелень, птиц. В реке Днепр воды хватит для этого. Попробуйте Кличко, хоть пару лет пожить для людей и сделать им хоть немного счастливую жизнь. А не чтоб Вас ненавидели и вспоминали с матами. Набирайтесъ опыта. И думайте о людях.

Елена

21 серпня 2021, 00:15

Как надоели эти подорожания. У наших руководителей можно подумать, что вообще нет мозгов. Какое подорожание? Они хоть иногда могут подумать, откуда людям брать деньги на все их подорожания. Многим жителям не хватает денег на лечение, у многих нет работы. И как нам, людям жить? Почему наши олигархи не могут стать меценатами, как многие богатые градоначальник 100 лет назад. Люди выживают, считают копейки чтоб поесть и прокормить детей на 8 тыс. зарплаты. И почему наш красивый Киев перестали поливать по утрам в весенне- летний период. Мэр решил из города сделать пустыню сахару. Кличко все до лампочки, его меньше всего волнует, какой город он оставит после своего "хозяйничества". Обещал достроить метро "Львивську браму". Центр в кошмаре от пробок. А где действия по поводу сноса старых домов? Нет мозгов, так получился бы у коллег мэров из других городов, как жить для людей и для процветания города. Хватит хапать и наживаться. Людям дышать нечем от пыли в городе без полива улиц. А у нас и свет дорожает, и газ, и лечение, и проезд, и питание, и образование. Сумасшедший дом!!!!!!!!! И Зеленский молчит и не вправляет никому мозги. Разве так можно? Мы тоже хотим нормально жить и просто радоваться жизни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися