У Києві почали реконструкцію універмагу "Троєщина": що планують зробити (Фото)

У Деснянському районі української столиці стартували роботи з реконструкції універмагу "Троєщина", на місці будівництва вже презентували проект майбутнього об'єкта. Про це повідомили на сторінці "Громада Деснянського району" в Facebook.

Відомо, що будівля універмагу розташовано на вулиці Теодора Драйзера, 21, на сьогоднішній день стара споруда обнесена парканом, а робітники вже почали її демонтаж. На паркані розмістили паспорт об'єкта з проектом реконструкції, який передбачає будівництво нового універмагу на 3-5 поверхів із загальною площею забудови понад 8,7 тисячі кв.м.

zdguzM9P0ETEqxiqr7C1awkBQ.jpeg

Нагадаємо, що в Києві планують зведення 18 нових станцій метрополітену, які з'єднають Троєщину і центральний залізничний вокзал. Заступник глави КМДА Микола Поворозник заявив, що після відкриття автомобільного руху на Подільсько-Воскресенському мосту в кінці 2021 року розпочнеться активна фаза робіт з будівництва нової гілки метро на Троєщину. Чиновник заявив, що частина коштів на будівництво є в бюджеті, а іншу частину можуть надати європейські банки у вигляді кредитів.

Також він зазначив, що будівництва даної гілки метро чекають не тільки жителі Троєщини, а й люди, які проживають в Солом'янському районі, в якому є тільки станція метро "Вокзальна". Поворозник сказав, що можна поєднати станцію "Вокзальна" з "Лук'янівській", а "Лук'янівську" - зі станцією "Тараса Шевченка", то це дозволить зробити ще одну можливість пересадки. Чиновник підкреслив, що на будівництво нових 18 станцій метро потрібно 2,3 мільярда доларів, а побудувати їх можна за п'ять років активного зведення.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Владимир

25 серпня 2021, 15:28

Ярослав , скажем спасибо, что вообще есть машины, есть метро, есть зарплаты! Можно сходить в магазин и купить что-нибудь! Из-за таких как вы - страна в дерьме ибо вы привыкли к дерьма и при случае, когда кто-то возникает, то вы сразу "Раньше было хуже", ох уж этот рабский менталитет.

Оля

22 серпня 2021, 18:17

Молодец Кличко

Марина

22 серпня 2021, 01:35

К 2010 метро на Троещину Черновецкий обещал построить.

Сережа

21 серпня 2021, 22:36

Странное совпадение! Как только начинается шумиха с Кличко то сразу активно пиарят движения автомобилей по воскресенскому мосту с активным строительством метро на Троещину По этому мосту по обещанию Витали ( когда Виталю ещё начал Богдан расшатывать ) то уже ездят с конца 2019 года И опять скандал с КМДА и снова обещание запустить движения до 2021 года Опять брехня . И так всегда

Ярослав

21 серпня 2021, 21:53

Алексей , скажи спасибо что хоть что-то делают, а не просто крадут деньги

Алексей

21 серпня 2021, 08:55

Магазины и парки реконструируют, а про мост и метро могут только рассказать...за семь лет ни одной станции,дороги ужасные, а магазины реконструируют. Достижения...

Андрей

20 серпня 2021, 14:27

Теперь еще 3 года буду строить и в 3 раза вырастет стоимость строительства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися