На "Батьківщину-матір" повісили прапор ЛГБТ: Дубинський запропонував кримінальну відповідальність за пропаганду гомосексуалізму

Активісти KyivPride влаштували акцію, в рамках якої зняли в Києві на відео монумент «Батьківщина-матір» з прапором ЛГБТ-спільноти

Депутат Верховної Ради Олександр Дубинський (фракція "Слуга народу") заявив про необхідність введення кримінальної відповідальності за пропаганду гомосексуалізму після того, як прапор ЛГБТ "прикрасив" монумент "Батьківщини-матері". Про це Дубинський написав на своїй сторінці в Facebook.

Зокрема, нардеп розцінює дану дію, як цинічну і аморальну напередодні пам'ятного дня 22 червня, коли нацистська Німеччина напала на СРСР і бомбила Київ.

"Це відмінний привід повернутися до питання законодавчого врегулювання кримінальної відповідальності за відкриту пропаганду гомосексуалізму і підтримку цієї пропаганди в ЗМІ", – написав нардеп.


Нагадаємо, що активісти KyivPride влаштували акцію, в рамках якої зняли в Києві на відео монумент "Батьківщина-матір" з прапором ЛГБТ-спільноти. Ролик опубліковано в Facebook.

Учасники акції запустили дрон з райдужним прапором. Коптер завис над пам'ятником таким чином, що прапор ніби виявився повішений на меч скульптури.

""Батьківщина-мати" за рівність для всіх! Великий прапор ЛГБТ сьогодні по всьому Києву. Продовження слідує", — заявили в KyivPride.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися