У Київській області пройде фестиваль: деякі вулиці будуть перекриті

Протягом декількох годин будуть перекриті некоторик перехрестя

У місті Біла Церква, що на Київщині, завтра пройде мото-рок фестиваль під назвою "Вільна Енергія". Даний захід присвячено 30-ій річниці Незалежності України. У зв'язку з цим в місті будуть перекриті деякі ділянки. Про це повідомляється на сторінці Патрульній поліції Білій Церкві в Facebook.

Так, за інформацією джерела, в суботу, 21 серпня, з 12:00 до 15:00 будуть перекриті наступні перехрестя:

- Торгова площа - вулиця Леся Курбаса;

- Торгова площа - вулиця Богдана Хмельницького;

- заїзд з вулиці Ярослава Мудрого - Торгова площа.

Також патрульні поліцейські повідомляють про те, що у вівторок, 24 серпня, в День Незалежності України, в період з 7 години ранку і до 22:00 буде обмежено рух транспортних засобів по вулиці Леся Курбаса і Торгової площі.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві змінять графік роботи метро і закриють станції. під час святкування 30-ї річниці Незалежності України продовжать рух метрополітену, також закриють на вхід і вихід деякі станції. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві змінять роботу громадського транспорту. Під час масштабного святкування 30-ї річниці Незалежності України змінять роботу громадського транспорту, який курсуватиме довше на кілька годин. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися