До кінця року зможемо відкрити транспортну розв'язку на вулиці Богатирській - Кличко

Місто робить все, щоб до кінця цього року відкрити рух по новому ділянці Великої Кільцевої дороги від проспекту Маршала Рокоссовського до вулиці Богатирської й транспортною розв'язкою на вулиці Богатирській. Про це лідер "УДАРу", мер Києва Віталій Кличко заявив під час перевірки робіт із будівництва об'єкта, передає пресслужба КМДА.


"Будівництво цього об'єкта планували ще у 2008 році. І тільки ми знайшли можливості та почали його будувати. Підрядники запевнили мене, що до кінця цього року ми зможемо відкрити цей важливий об'єкт і транспортне сполучення по ньому. Тому що ми розуміємо, що без розвитку автодоріг навколо багатомільйонного міста ми не розв'яжемо проблеми великого навантаження на дороги у столиці", - підкреслив Кличко.


Він повідомив, що планується добудувати шляхопровід над залізничним переїздом і шляхопровід над вулицею Богатирською й з'їзди з нього, великий підземний пішохідний перехід і шумозахисні екрани, щоб жителі довколишніх будинків не відчували дискомфорту.

 

"Також хочу зазначити, що місто почало ремонтні роботи на кількох ділянках Великій Кільцевої, які з балансу області нарешті передали на баланс столиці. І тепер ми можемо оновити й ці частини великого магістрального об'єкта. Сьогодні активні роботи тривають ділянці від Одеської площі до вулиці Ватутіна. Десятиліттями там тільки "латали" ями. Тепер, в рамках капітального ремонту, ця частина "втомленої" дороги фактично відновлюється заново. А це — майже три кілометри шестисмугової дороги", - підсумував лідер "УДАРу".




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Алексей

31 серпня 2021, 09:11

Кличко!! Когда вокруг шулявского моста уберешь заборы и восстановишь тротуары????

Леонид

30 серпня 2021, 21:07

Да, будут ещё год мучить жителей левого берега. Пример, закрыли с 13 по 20 августа Северный мост, сегодня 30 августа, а работы никто и не собирается заканчивать. И так везде. Работу ведут калеки. У руля тоже.

Дмитрий

30 серпня 2021, 19:19

Забегал Виталик! Не откроешь, врут тебе твоя подрядчики, да и сам ты знаешь! Два года, не мешьше, только на развязку! По мосту уже наездились!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися