Помічник нардепа від фракції Зеленського потрапив у ЛГБТ-скандал (ФОТО, ВІДЕО)

Він розповів про свою нетрадиційну орієнтацію ненормативною лексикою та чіплявся до чоловіків

П’яний помічник народного депутата від "Слуги народу" Неллі Яковлєвої Ростислав Дзундза потрапив у скандал через те, що в усіх подробицях розповідав про свою нетрадиційну орієнтацію та чіплявся до чоловіків. Відповідне відео потрапило у соцмережі.

Інцидент трапився неподалік будівлі Кабінету міністрів України. На відео Ростислав Дзундза в усіх подробицях розповідає поліцейським про свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію. У своїй промові він каже, що обіймає посаду заступника міністра економічного розвитку України, а також є радником першої леді. На відео присутні вульгарні фрази та ненормативна лексика.

За даними ЗМІ, Ростислав Дзундза раніше був членом Експертно-консультативної групи з реалізації Угоди про асоціацію України та ЄС при Міністерстві соціальної політики України. На його сторінці у Facebook є світлини з президентом України Володимиром Зеленським та з його дружиною. Фото зроблені біля Маріїнського палацу у Києві кілька днів тому та підписані Дзундзою так: "Традиційне selfiе з  зірковим Президентським подружжям". Він також позує на трибуні, де виступав Зеленський із першою леді. Також є коротке відео, де Дзундза у масці в кольорах символу лесбіянок, геїв, бісексуалів і трансгендерів (ЛГБТ) стоїть біля церкви.

На офіційному сайті Верховної Ради України вказано, що Ростислав Дзундза є помічником народного депутата від "Слуги народу" Неллі Яковлєвої на громадських засадах. Окрім того, він також один із засновників громадської організації "Союз католицької молоді".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


слези народа

5 вересня 2021, 08:06

Охренеть ,вотето окружение у Зеленских!!! Жесть! Далеко пойдем!

Иннокентий

3 вересня 2021, 01:32

Алё, создатели этого сайта! Вы там вообще поехали крышей?! Что происходит с историей браузера, когда заходишь на ваш сайт? В анду стеке бесконечные переходы на эту же страницу, назад вернуться невозможно. Увольте своих рукожопых погромистов и наймите нормальных!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися