Кличко прокоментував чутки про розлучення з дружиною

Міський голова столиці Віталій Кличко прокоментував чутки про розлучення зі своєю дружиною Наталею, яка проживає в Німеччині. Мер Києва бачиться з дружиною кілька разів на рік. Про це він повідомив в інтерв'ю на телеканалі "Україна".

Кличко заявив, що відстань не заважає зберігати їм відносини з дружиною. Журналістка запитала у нього про те, що ходять чутки про їх розлучення з Наталією, на що мер заявив, що це його особисте життя, а чуток може ходити багато.

Після цього ведуча поставила уточнювальне запитання, а Кличко заявив, що він в шлюбі й сказав, що може принести довідку.

Мер Києва і його дружина виховують двох синів Єгора і Максима 2000 і 2005 років народження і дочку Єлизавету 2002 року народження. Наталія Кличко проживає в Гамбурзі, де розвиває кар'єру співачки.

Нагадаємо, що раніше Кличко підписав розпорядження про надання відпустки своєму першому заступнику Миколі Поворознику. Про це стало відомо з відповідного документа, який опублікований на сайті Київської міської державної адміністрації.

Кличко дав першому заступнику голови КМДА Миколі Поворознику частину щорічної відпустки тривалість 12 календарних днів із 6 по 17 вересня 2021 року. Чиновник також отримав матеріальну допомогу на лікування за 2021 рік у розмірі середньої зарплати. На час відпустки його обов'язки виконуватиме інший заступник Кличко Петро Пантелєєв.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися