Влада Києва знову заговорила про відкриття станції метро "Львівська брама"

Пропозицію зробили в рамках проекту "Велике будівництво"

Київська влада запропонувала більше 20 інфраструктурних проектів для реалізації в рамках програми "Велике будівництво" в 2022 році. Про це повідомив перший заступник голови Київської міської держадміністрації Микола Поворозник.

За його словами, мова йде про декілька об'єктів транспортної інфраструктури, соціальної та освітньої сфер, охорони здоров'я, культурної спадщини та культури, об'єктів реставрації. Зокрема, мова йде про будівництво станційного комплексу метрополітену "Львівська брама" та інших важливих об'єктах.

"До державного бюджету столиця віддає 60% ПДФО (податку на доходи фізичних осіб, - ред.) - більше за інших міст країни. Київ виконує функції столиці, і в той же час не отримує в останні роки кошти на розвиток інфраструктури міста. Тому столиця сподівається на плідну співпрацю в рамках запропонованих проектів ", - сказав Поворозник.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в Києві тривають будівельні роботи зі спорудження метро на Виноградар. Нове відео, зняте з висоти пташиного польоту, оприлюднив блогер Сергій Мухлиніна, передають "Коментарі". Автор кадрів показав, як виглядає будівництво лінії метро на Виноградар, яке не видно за парканом. Кадри зроблені від проспекту Правди до вулиці Мостицькій. Сергій Мухлиніна зазначив, що на проспекті Правди ведуться роботи зі спорудження стіни в грунті, а над відкритою частиною перегону видно, що після дощів котловани досі затоплені. При цьому гори глини з підземного тунелю ростуть. Поверхневі роботи з будівництва метро на Виноградар також видно на вулиці Мостицькій.

Нагадаємо, столична влада тимчасово обмежила рух на ділянці Великої кільцевої дороги через проведення ремонтних робіт. Перекриття руху буде діяти до 19 вересня. Причиною перекриття стали ремонтні роботи на дорожньому покритті на ділянці між Московським шосе і вулицею Академіка Заболотного.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Читатель

4 вересня 2021, 00:49

Что это. В заголовке упоминается некая львовская брама, а в теле статьи лишь рассуждения не по теме, цитата о финансировании и какое-то напоминание. Кликбейт с нулевым содержанием. Сайт блокирует закрытие страницы при нажатии "назад" на мобилке. Я и не знал что у нас издания опустились на такое дно. Тьфу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися