Колишній радник Кличка заявив, що планує стати мером Києва

Бізнесмен і колишній радник Віталія Кличка Максим Бахматов заявив, що планує стати міським головою столиці в майбутньому. Про це він сам повідомив на своїй сторінці в Facebook, відповідаючи на коментарі користувачів.

Бахматов написав критичний пост про роботу чиновників і корупції, заявивши, що місту потрібні ефективні менеджери. У коментарях під цим постом один з користувачів запитав, чи не планує Бахматов стати мером, на що той відповів ствердно.

Довідка: Максим Бахматов прийшов в команду Віталія Кличка в кінці вересня 2019 року, а пішов з посади радника на громадських початку в липні 2020 року, перед місцевими виборами. Тоді він заявив, що в місті почалася турбулентність, проте не управлінська, а політична.

Нагадаємо, що раніше Віталій Кличко зробив важливе кадрове призначення в КМДА, мова йде про призначення Юлії Хан на посаду директора Департаменту молоді та спорту. Про це стало відомо з відповідного документа, опублікованого на сайті Київської міської державної адміністрації.

Юлія Хан була призначена на посаду за результатами конкурсу з 1 вересня з посадовим окладом згідно зі штатним розкладом. Цим же розпорядженням Кличко звільнив Юлію Хан з посади директора цього ж департаменту, на яку вона була призначена на час дії карантину, на період якого з нею був укладений контракт.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Независимый

7 вересня 2021, 14:29

На место Виталия Кличко рвется Юрий Голик, подельник Кубракова, нынешнего Министра инфраструктуры. На т.н. "Большой стройке" банда Кубракова, откатами с подрядчиков, наглым образом украли с бюджета до сорока МИЛЛИАРДОВ бюджетных средств. И это "действо" поддерживает и продвигает офис Президента. Отсюда и постоянные "наезды" на Кличко. А сам Юрык Голик - недалекий и умственно отсталый, но наглый, образец "Слуг народа"!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися