SkyUp запустить рейси з Києва до Праги: відома ціна

З 23 вересня українська компанія SkyUp Airlines запускає рейси зі столиці України до Праги, які будуть курсувати тричі на тиждень.

Згідно з інформацією avianews, полетіти з Києва до Праги компанією SkyUp можна у вівторок, четвер і неділю. Розклад: Київ 19.00 - Прага 20:00; Прага 21:00 - Київ 00:05. Вартість авіаквитка в один бік становить 47 євро (1500 гривень).

Дозвіл на польоти авіакомпанія отримала від Державної авіаційної служби України ще у травні поточного року. Найнижча вартість включає перевезення тільки ручної поклажі з габаритами до 55х40х20 сантиметрів і вагою до 9 кілограмів.

Українцям також нагадали, що необхідно для в'їзду до Чехії. В країну можуть потрапити тільки щеплені туристи (прийняті вакцини: Vaxzevria (AstraZeneca), Spikevax (Moderna); Comirnaty (Pfizer / BioNTech); Janssen; Covishield).

Після вакцинації має пройти не менше 14 днів. Турист на кордоні повинен надати документ англійською мовою із зазначенням персональних даних про особу, типу вакцини, ідентифікаційними даними установи, яка видала сертифікат, а також QR-код.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що "Укрзалізниця" запустила новий додатковий поїзд між столицею і Ніжином (Чернігівської області). Електричка почала курсувати з 1 вересня. Відомо, що оновлений електропоїзд має вісім вагонів у складі й курсуватиме в будні дні. Він буде відправлятися о 05:47 зі станції Ніжин і о 8:01 прибувати на Борщагівку. З Борщагівки поїзд буде відходити о 16:42 і прибуватиме до Ніжина о 18:58.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися