Траса Київ-Чернігів буде перекрита: подробиці

На трасі Київ-Чернігів-Нові Яриловичі планують частково обмежити рух транспорту для того, щоб встановити рекорд швидкості. Про це повідомляє видання "Громадська".

Йдеться про перекриття ділянки вищезгаданої траси, яке планують здійснити 11 вересня, обмеження руху діятиме впродовж чотирьох годин на ділянці між селами Хмільниця і Рівнопілля.

Відомо, що місцевий мотоцикліст Юрій Галаган має намір встановити відразу три швидкісних рекорду. Байкер планує стати рекордсменом України по максимальній швидкості мотоцикла, подолавши швидкість в 340 кілометрів. на годину. Колега Галагана Алек Філліпс хоче стати рекордсменом за швидкістю мотоцикла з пасажиром.

Нагадаємо, що повністю відремонтовану трасу "Київ - Кишинів" відкрили у Вінницькій області. Про це заявили в Службі автомобільних доріг України.

Траса "Київ - Кишинів" є найкоротшою дорогою зі столиці України до Молдови. На цій трасі відремонтували 116 кілометрів ділянки "Немирів - Ямпіль". Будівельні роботи велися в рамках президентської програми "Велике будівництво". Маршрут траси проходить через Київську, Житомирську та Вінницьку області. Дорога "Київ - Кишинів" також обходить невизнану Придністровську республіку. Дорожники також планують побудувати міст через річку Дністер і завершити ремонт дороги по маршруту "Виступовичі - Житомир - Могилів-Подільський".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Н.З.

12 вересня 2021, 16:21

А что это за поц этот галаган? Не много ему чести?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися