У Києві накрили торговців фальшивими ліками

Поліція конфіскувала контрафактні лікарські засоби на сотні тисяч доларів

Як тільки не обманюють довірливих громадян шахраї. Наприклад, іноземці в Україні отримували фейкові смс з грошовими вимогами, про що портал "Коментарі" писав раніше. Але зловмисники не зупиняються і ось - розкрита схема одного з найбільш аморальних видів бізнесу: торгівля фальшивими ліками. Організовану групу, яка поширювала підроблені лікарські засоби викрили київські правоохоронці. Про це повідомили в столичній прокуратурі.

Так, київські слідчі викрили масштабну схему продажу фальшивих ліків.

В рамках розслідування правоохоронці провели понад 10 санкціонованих обшуків у машинах, на складах і за місцем проживання фігурантів на території Києва, Київської та Донецької областей. Результатом їх роботи стало вилучення незареєстрованих в Україні ліків вартістю близько 150 тисяч доларів, комп'ютерної техніки, телефонів і близько 100 тис. доларів, які, як припускає слідство, були здобуті злочинним шляхом.

Також слідчі знайшли ліки з ознаками підробки, марковані під відомих вітчизняних виробників ліків. Крім цього, слідчі встановили місце фасування та зберігання заборонених і фальсифікованих ліків.

Як повідомляв портал "Коментарі", украинские киберполицейские "накрили" три великих call-центру шахраїв, які представлялися співробітниками банків і видурювали у громадян дані банківських карт.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися