У Києві через рекламу спиляли молоді дерева

До Києва на бульварі Перова, 18 у Дніпровському районі спиляли вночі кілька молодих кленів, які росли перед рекламними білбордами. Районні комунальники вважають, що дерева були знищені через те, що загороджували картинку.

У комунальному підприємстві по утриманню зелених насаджень відзначили, що швидше за все, молоді клени спиляли для кращого огляду реклами, тому вони докладуть максимум зусиль, щоб компенсувати зазнану втрату і покарати винуватця, зокрема заборонити йому розміщення рекламних засобів.

Відомо, що володіє білбордами компанія "Алега" і згідно з відкритими даними, її заснували підприємці Олександр та Олексій Гордуза. В Управлінні з питань реклами відзначили, що конструкція встановлена законно і має необхідні документи.

До слова, подібні інциденти в столиці вже бували. На вулиці Січових Стрільців, наприклад, хтось зрізав дерево магнолії, яке закривало білборд з рекламою житлового комплексу Creator City і компанією LG.

Нагадаємо, що в парку "Володимирська гірка" відбулося тестування приладу — просканували 80-річне дерево. Тепер можна побачити, як виглядає дерево "зсередини". У цьому допоможе арботом — імпульсний томограф, розроблений для оцінки внутрішнього стану дерев. Перші на діагностику — дерева-старожили.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що на столичному Лісовому масиві у результаті негоди сталася НП — після зливи з грозою, які тривали всю ніч з 20 на 21 липня, на один з багатоповерхових будинків району впало дерево і зачепило його частиною стовбура.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ірина

9 вересня 2021, 17:19

по бульвару Лесі Українки, б 24 м Київ навпроти нової аптеки 911 зрізвли молоденьке деревце задля того, щоб навіть краєчок аптеки 911 за ним не сховався. А те, що орендатори по цій адресі міняються, як листя восени - ніхто не думає. І що - кожен буде дерва рубати. Міська влада повинна на це звкрнути увагу

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися