У роботі київського метро стануться зміни

Три станції можуть тимчасово закрити на вхід і вихід

У столиці можуть тимчасово закрити кілька станцій метро. Про це повідомляється на сторінці КП "Київський метрополітен" у соціальній мережі Facebook.

Так, за інформацією джерела, сьогодні, 11 вересня, в роботі столичного метро можуть статися деякі зміни. Це пов'язано з проведенням футбольного матчу на НСК "Олімпійський" між командами "Шахтар" (Донецьк) і "Дніпро-1" (Дніпро). Початок гри заплановано на 19:30.

КП "Київський метрополітен" попереджає городян, що перед початком футбольного матчу можливе обмеження у вигляді закриття на вхід станції "Олімпійська". Після закінчення гри також можуть закрити вхід станцій "Олімпійська", "Палац спорту" і "Площа Льва Толстого".

У повідомленні комунального підприємства також зазначається, що ці заходи будуть проведені з метою безпеки, щоб уникнути масового скупчення пасажиропотоку на платформах станцій. Разом з тим жителів міста переконливо просять не забути дотримуватися масочного режиму.

До слова, КП "Київський метрополітен" також нагадував на своїй сторінці в Facebook, що у пікові години метрополітен також працює з обмеженням на вхід. Завдяки цьому можна уникнути масового скупчення людей.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що в Києві пропонували зробити окремі вагони метро для чоловіків і жінок. Таким чином пасажири самі зможуть вибирати: чи хочуть вони їхати виключно з представниками своєї статі або в загальному вагоні. Відповідні вагони пропонували перефарбувати у рожевий і блакитний кольори. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало читачів про те, що на Подільському мосту триває будівництво метро на Троєщину. Детальніше читайте на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися