Кияни незабаром зможуть відстежувати рух громадського транспорту

Жителям столиці вирішили спростити життя і створити новий сервіс, за допомогою якого можна буде відстежувати рух міського транспорту, а також знаходити потрібні зупинки та маршрути. Про це повідомляється на офіційній сторінці Київ Цифровий ".

"Вже працюємо над новим сервісом - "Рух транспорту". Міські автобуси, тролейбуси й трамваї будуть у вашому смартфоні", - йдеться у повідомленні.

Відомо, що за допомогою нового сервісу кияни та гості столиці зможуть переглядати різні маршрути й знаходити зупинки громадського транспорту, а також переглядати рух автобусів, трамваїв і тролейбусів на інтерактивній карті. Тобто, додаток буде показувати час відправлення транспорту, зупинки на кожному маршруті й інформацію, на якій зупинці можливо здійснити пересадку.

Сервіс з'явиться в бета-версії, а потім творці будуть його доповнювати, враховуючи побажання і відгуки користувачів.

не можна оплачувати разовий проїзд за допомогою паперового квитка, всі поїздки в муніципальному транспорті тепер цифровізовані. Тепер оплатити поїздку можна за допомогою електронного квитка. Кияни повинні купити транспортну карту або QR-квиток в додатку "Київ Цифровий".

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що у Печерському районі української столиці тимчасово обмежили рух на вулиці Генерала Алмазова через проведення ремонтних робіт на дорожньому покритті. Відомо, що перекриття руху автомобільного транспорту буде діяти до 20 вересня.

Читайте также